CASAMENT A BELL RECÓ

Últim reportatge de casament de la temporada al Bell Recó d’Argentona

L’últim reportatge de casament d’aquesta temporada va ser a un dels llocs més impressionants on he fotografiat. La Miriam i l’Albert van escollir celebrar el seu casament al Bell Recó, una finca situada a Argentona, a pocs kilòmetres de Barcelona, i que dispose d’uns espais amb molt d’encant que van servir com a taló de fons de la seva celebració. Com sol passar a l’octubre, el temps ens va tenir preocupats fins a l’últim minut, però com veureu a les fotos, la cerimònia i l’aperitiu es van poder celebrar als magnífics exteriors de la casa. Tot va anar rodat i el resultat final és un reportatge de fotos espontani i natural que reflecteix l’essència d’un dia molt especial. Per mi el moment més espectacular va ser el ball, celebrat a l’espectacular hall de la finca. Aquí us deixo amb el resum!


Último reportaje de boda de la temporada en el Bell Recó de Argentona

El último reportaje de boda de esta temporada fue en uno de los sitios más impresionantes donde he fotografiado. Miriam y Albert escogieron celebrar su boda en el Bell Recó, una finca situada en Argentona, a pocos kilómetros de Barcelona, ​​y que disponga de unos espacios con mucho encanto que sirvieron como talón de fondo de la su celebración. Como suele ocurrir en octubre, el tiempo nos tuvo preocupados hasta el último minuto, pero como verá en las fotos, la ceremonia y el aperitivo se pudieron celebrar en los magníficos exteriores de la casa. Todo fue rodado y el resultado final es un reportaje de fotos espontáneo y natural que refleja la esencia de un día muy especial. Para mí el momento más espectacular fue el baile, celebrado en el espectacular hall de la finca. ¡Aquí os dejo con el resumen!

Càtering: Càtering Sensacions Floristeria: Phlox Events Dj: Carlos Marchante Maquillaje: Meka up Cordón Vestido novia: Jesus Peiro Traje Novio: Sastreria Lorenzo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!