Tienda de fotografías artísticas online

COMPRAR FOTOS ONLINE

Per acabar aquest 2022, he decidit obrir una botiga de fotografies online on podreu comprar algunes de les meves fotografies artístiques i de viatges. Les podreu trobar a la plataforma Redbubble, una web dedicada a la impressió d’obra gràfica en diferents suports i que ven a tot el mòn.

Encara que la idea inicial és que pugueu comprar fotos originals impreses en paper artístic, paper fotogràfic o emmarcades, si exploreu una mica veureu que inclús es poden trobar en format pòster, impreses a una samarreta o fins i tot a una tassa per disfrutar de la fotografia mentre bebeu café.

Si voleu decorar la vostra casa amb fotografies úniques, o fer un regal original, entreu a la botiga i descobriu algunes de les fotos per vosaltres mateixos:


Para terminar este 2022, he decidido abrir una tienda de fotografías online donde podréis comprar algunas de mis fotografías artísticas y de viajes. Las podréis encontrar en la plataforma Redbubble, una web dedicada a la impresión de obra gráfica en diferentes soportes y que vende en todo el mundo.

Aunque la idea inicial es que podáis comprar fotos originales impresas en papel artístico, papel fotográfico o enmarcadas, si exploráis un poco veréis que incluso se pueden encontrar en formato póster, impresas en una camiseta o incluso en una taza para disfrutar de la fotografía mientras bebéis café.

Si queréis decorar vuestra casa con fotografías únicas, o hacer un regalo original, entrad en la tienda y descubrid algunas de las fotos por vosotros mismos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!