MG_1952bp
Vaig néixer a Amsterdam, però he crescut a Catalunya, que és on sempre he viscut. Durant més de 10 anys m’he dedicat a la fotografía documental i a la fotografía artística, havent fotografiat en tot tipus de situacions i aconseguint premis internacionals.

Com a fotògraf de casaments aplico tot el que he après en els meus reportatges personals amb l’objectiu de crear un record únic que perduri amb el pas dels anys. Somriures, abraçades, emocions, diversió… aquests són els moments que capturo amb la meva càmera. Per mi l’única manera de reviure un dia tant especial, és a través d’instants reals, per això intento evitar els posats i les fotografies forçades. M’agrada la bona fotografia i per això sempre vull tornar a casa amb el millor resultat: Fotografies originals i que alhora documentin moments de veritat. Per més informació sobre la meva manera de treballar podeu consultar l’apartat faq’s.

 

 

 

Biografia

Després de graduar-me com a tècnic superior en imatge i estudiar un curs d’especialització en fotoreportatge a IDEP, vaig tenir l’oportunitat d’assistir a reconeguts fotògrafs de National Geographic com Tino Soriano i Annie Griffiths Belt. A l’any 2007 començo a treballar en els meus projectes personals que han estat exposats internacionalment i guardonats amb premis i beques com són: el 1r premi del Magazine de la Vanguardia (2007), la beca dels “XIII Trobades Internacionals de Foto-periodisme de Gijón” (2009), la beca de Magnumphotos workshops amb Chien-Chi Chang (2009), una menció d’honor en els “Travel Photographer of the Year” (2011), la selecció per Descubrimientos Photoespaña (2011), ser finalista de la beca Fotopres (2013), el premi SFR Jeunes Talents de ParisPhoto (2014) o el recent premi Open Call dels Encontros da Imagem (2015). Burn Magazine, DOC!, Foto a Foto, Bonart, Descobrir Catalunya, Fotografia Magazine, F-Stop Magazine, Piel de Foto, Lens Culture, Positive Magazine i Ojo de Pez son alguns dels mitjans on he publicat. Desde l’any 2016 estic col·laborant com a docent a l’escola IDEP de Barcelona. Sóc membre de MyWed, UnionWep i Fearless Photographers, tres colectius que es caracteritzen per seleccionar els millors fotògrafs de casaments de l’estat i d’europa.

 

Residéncia: Tona (Vic) | E-Mail: yurian@dqfoto.com | Teléfono: +34 646963727 | Idiomas: Català, Castellano, English, Nederlands.

 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

 

Barcelona Wedding Photographer

Recomendado en Bodas.net

Recomendado por Zankyou

 

error: Content is protected !!