INFO CASAMENT

ABANS DEL CASAMENT

Unes setmanes abans del dia del vostre casament és important trobar-nos perquè m’expliqueu com teniu planejat el vostre casament, per resoldre dubtes i per veure la localització. Així també ens anem coneixent i agafant confiança abans del gran dia.

 

 

EL DIA DEL CASAMENT

Per fi ha arribat el gran dia! Igual que vosaltres, la nit abans ja preparo tots els detalls perquè no hi hagi cap imprevist. Poso tot l’equip a la maleta i carrego les bateries (les de les càmeres i les meves) per estar apunt per una jornada que serà intensa i plena d’emocions!

  Normalment treballo sol però si la distància entre localitzacions és molt gran o si hi ha una quantitat de convidats molt nombrosa prefereixo treballar amb un segon fotògraf de casaments.

 Amb el reportatge complet, estaré a la vostre disposició durant aproximadament 10 hores. El preu inclou les fotografies a casa del nuvi, a casa de la nuvia, la cerimònia, els retrats de la parella, l’aperitiu, les fotos al restaurant i 1 hora de ball. Si només voleu les fotografies d’una part del casament també faig reportatges de mitja jornada (5 hores), aquest tipus de reportatges més reduïts normalment inclouen les fotografies de la cerimònia, els retrats de la parella i l’aperitiu.

 

 

L’ÀLBUM

Els àlbums que faig inclouen 90 pàgines i unes 120 fotografies. Aproximadament 1 mes després del vostre enllaç us envio un email amb les pàgines del vostre àlbum maquetades per tal de que em confirmeu que tot està correcte. Tot i que jo trio les fotos de l’àlbum seguint uns criteris estètics i també intentant que tots els convidats hi surtin, entenc que per alguna raó o altre vulgueu fer alguns canvis. Per això no cobro res si les imatges a substituir no superen les 10, a partir de la 11ª substitució cada imatge tindrà un recàrreg. Tant les fotografies de l’àlbum com la resta també us les entrego en un pen-drive.

   
   

L’ENTREGA

Si heu escollit el reportatge del dia complet, rebreu un pen-drive amb un mínim 500 fotografies retocades i preparades per ser impreses. En el cas del reportatge de 5 hores, el número de fotos entregades serà de mínim 200 fotos de retocades i preparades per ser impreses. Totes les fotografies seran entregades a alta resolució i sense marques d’aigua. Les fotografies de grup seran incloses al pen peró no formeran part de la selecció d’imatges reproduïdes a l’àlbum a no ser que sigui una petició específica vostre. Crec que com més es disfruten les fotografies és en directe, sense pantalles, així que si heu escollit prescindir de l’àlbum, a part del pen-drive amb totes les imatges, també ofereixo la opció d’ imprimir les imatges en un Magazine de 60 pàgines, un format més informal i també més econòmic perquè pugueu conservar un record del vostre casament en format físic.

  Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar

error: Content is protected !!