Casament al Montseny

CASAMENT AL MONTSENY

Aquí us deixo amb un resum de fotografies del casament que la Gemma i en Marc van celebrar al Mas el Martí, parc natural del Montseny.

A primera hora del matí vam quedar amb l’Alba Tudo per fer un cafè davant de l’estació de Vic i comentar els detalls de la celebració abans de dirigir-nos a la perruqueria Frame Hair de Vic, on la núvia i les dames d’honor estaven acabant els últims retocs de maquillatge.

Seguidament, ens vam desplaçar al bell mig del parc natural del Montseny. Amb unes vistes espectaculars i rodejada de boscos i muntanyes, trobem el Mas el Martí, una masia del segle XV on des de fa uns anys es celebren casaments de la mà d’en David i la Clara, dos grans professionals i també uns bons amics amb qui sempre és un plaer de poder treballar-hi.

Allà vam fer el reportatge dels preparatius del nuvi i la núvia abans que arribessin els convidats per començar la cerimònia.

El casament va ser molt emotiu, es notava que la Gemma i en Marc tenien un vincle molt fort amb tots i cada un dels convidats. Hi va haver moments de tot, d’emocions, d’humor i de diversió. Va ser un casament inoblidable que vaig tenir la sort de poder fotografiar amb la meva càmera.


Aquí os dejo con un resumen de fotografías de la boda que Gemma y Marc celebraron en Mas el Martí, parque natural del Montseny.


A primera hora de la mañana quedamos con Alba Tudo para tomar un café frente a la estación de Vic y comentar los detalles de la celebración antes de dirigirnos a la peluquería Frame Hair de Vic, donde la novia y las damas de Honor estaban terminando los últimos retoques de maquillaje.

Seguidamente, nos desplazamos en medio del parque natural del Montseny. Con unas vistas espectaculares y rodeada de bosques y montañas, encontramos Mas el Martí, una masía del siglo XV donde desde hace unos años se celebran bodas de la mano de David y Clara, dos grandes profesionales y también unos buenos amigos con quien siempre es un placer de poder trabajar.

Allí hicimos el reportaje de los preparativos del novio y la novia antes de que llegaran los invitados para empezar la ceremonia.

La boda fue muy emotiva, se notaba que Gemma y Marc tenían un vínculo muy fuerte con todos y cada uno de los invitados. Hubo momentos de todo, de emociones, humor y diversión. Fue una boda inolvidable que tuve la suerte de poder fotografiar con mi cámara.

Cátering: El Ginjoler Floristería: Abeliaimel Vídeo: Alba Tudo Vestido: Rosa Clará Dj: Xevi Festes, Sensations DM Pastel: Mucho lio Vegan Cakes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!