Preguntes i recomanacions al contractar un fotògraf de Casaments

faqs - Preguntes fotograf de casaments - Questions wedding photographer

Quin estil de reportatge fotogràfic realitzes?

Cada parella té els seus gustos i cada fotògraf té una manera concreta de fotografiar. És important que trobeu a un fotògraf que s’adapti a la vostra manera de ser. En el meu cas, practico la fotografia documental. Això vol dir que fotografio el vostre casament sense dirigir les escenes. M’agrada fer fotografies naturals i captar els millors moments del vostre dia passant desapercebut. Podeu veure alguns exemples dels meus reportatges aquí.

Quantes fotografies entregues en un reportatge de casaments?

Entrego totes les fotos que han sortit bé. El més habitual és que després d’una preselecció per descartar fotografies similars, quedin aproximadament unes 800/1000 fotos per la parella. És a dir que després de fer la selecció i descartar les fotos que no són ideals, els nuvis reben prop de 1000 fotografies del seu casament.

Quantes hores dura el reportatge fotogràfic?

Si em contracteu per tot el dia, estaré a la vostra disposició des dels preparatius fins a la festa final. Per experiencia sé que amb una hora de ball ja és suficient per tancar el reportatge. En qualsevol cas no és un tema tancat, sinó que em puc quedar més si ho veieu necessari.

Treballes per hores o per esdeveniment?

Tinc diferents opcions i preus per cobrir la vostra celebració. Puc venir a cobrir només una part del vostre casament si així ho desitgeu o també puc cobrir la celebració sencera (des dels preparatius fins al ball).

Fas reportatge de fotos de parella?

Si, el dia del casament solem dedicar uns 20-30 minuts a fer les fotografies de parella a les rodalies de l’espai on se celebra el vostre enllaç. També hi ha l’opció de fer una sessió de fotos de parella un dia diferent. És un reportatge que es pot fer en una localització que us agradi i sol durar 2 hores.

Quant val un reportatge de casament?

El preu del reportatge de casament pot variar molt depenent de les necessitats que tingueu. Podeu enviar-me un correu o trucar-me per explicar la vostra idea i us diré les diferents opcions que hi ha.

Quin és el termini de lliurament de les fotografies?

Si escolliu rebre les imatges en format digital, aproximadament 30 dies laborables. Si també trieu rebre les fotografies impreses en un àlbum el temps d’entrega pot variar segons les modificacions que em demaneu fer.

Fas àlbum de casament?

Si, tinc varies opcions d’ álbum de casament. Un cop hagi acabat el disseny del vostre àlbum us envio una proposta inicial de maquetació perquè la reviseu i em digueu si voleu fer alguns canvis. Un cop aprovada la maqueta digital, l’ enviem al laboratori i en un termini d’uns 15 dies ja està imprès.

Què passa si es trenca la teva càmera el dia del casament?

Entre el meu equip fotogràfic tinc càmera de recanvi, així que no passa absolutament res.

I si et passa alguna cosa que t’impedeix venir el dia del casament?

En el cas que em passés alguna cosa que no em permetés anar al vostre casament, cosa que no m’ha passat mai, vindria un fotògraf d’un estil similar al meu per substituir-me i jo em faria càrrec de l’edició de les fotos i de l’àlbum.

Fas foto i vídeo?

Jo sóc fotògraf i tinc el meu sistema de treball que és diferent al del vídeo. Si voleu contractar foto i vídeo per la vostre casament, us puc posar en contacte amb professionals del vídeo amb qui acostumo a treballar i ells s’ocuparan del reportatge de vídeo.

Amb quanta antelació cal reservar?

El més normal és fer la reserva un any abans de la celebració, sobretot si la data es troba entre juny i setembre. En cas que sigui en altres dates, potser amb menys d’un any us pot ser suficient.

¿Comptes amb un equip o treballes sol?

Normalment treballo sol, però si el nombre de convidats és de més de 150 o si per temes de localització és necessari un segon fotògraf puc venir amb un assistent.

A quina zona treballes?

Estic instal·lat a Tona (Barcelona) però acostumo a treballar tant a la província de Barcelona com a la de Girona. També em desplaço a qualsevol altra part del món ja que m’agrada viatjar.

Se us acudeix alguna pregunta més?

Em podeu contactar tant per mail com per telèfon per fer-me més preguntes. També estaré encantat de quedar per prendre alguna cosa i coneixe’ns en persona!

error: Content is protected !!