Opinions de clients – Fotografia de Casaments

No hi ha rès que em faci més feliç que saber que els nuvis han quedat contents amb la meva feina! En aquest apartat podeu llegir les opinions d’algunes parelles a les que he tingut el plaer de realitzar el reportatge de casament.


Marc & Sara – Increíble!

“Només una mirada sense pretensió, oberta i amorosa pot percebre el crit d’un instant i trobar en ell, el néixer de l’experiència en la seva màxima expressió, per així poder capturar-la. Eternitzes amb això, la vida que hi ha en aquests moments. Gràcies.”

 

 


Àngel & Marta – Sense Postureig

“Yuri busca la naturalitat i l’espontaneïtat, tant dels convidats com dels nuvis, això és el que buscàvem: naturalitat. No vam fer gairebé fotos posant, tot va ser natural i espontani, tal com som nosaltres. Ens va encantar la seva manera de treballar, és un gran professional. “

 

 


Raquel & Raul – Felicitat en Imatges

“Espectacular la bona feina de DQfoto, sens dubte una bona elecció per la seva professionalitat, el seu saber estar i sobretot per saber-nos portar. Va saber estar sense que s’el veiés i va captar en imatges totes les emocions del dia. Sens dubte es va guanyar el cor de tots els assistents. Gràcies per voler compartir el dia amb nosaltres. “

 

 


Irina & Ignasi – Sense ell tot hauria estat diferent

“Ara, quan mirem les fotos, sabem que sense ell tot hagués estat diferent. En Yuri sap veure i mirar coses que la resta de la gent no veu. En el fons, el fotògraf, en el dia del teu casament, es converteix en els teus ulls: tu no pots estar pendent de tot, dels teus convidats, de com de preciosa és el sopar aperitiu que ofereixes, de les mil flors, dels amics passant-ho d’allò més bé, dels familiars emocionadíssims, de la llum del dia fent el seu viatge natural … Però ell si. Ell ho fa amb una elegant discreció i poc a poc es va convertint en un convidat més, i a més no un qualsevol. “

 


Marta & Enric – Fotos molt originals

“Fotos molt originals, naturals i ben trobades. Vam quedar molt satisfets de la feina i l’interès que va posar des del primer fins a l’últim moment. Va fer un gran treball, molt recomanable. Moltes gràcies.”

 

 

 


Anna & Eloi – 100% recomenable

“Vam tenir moltíssima sort de trobar Dqfoto i que en Yuri fos el nostre fotògraf de casament. Amb ell tot va ser molt fàcil. Li vam explicar què volíem per la nostra boda i es va adaptar perfectament a totes les nostres idees. És una persona molt amable i respectuosa amb tota la gent (convidats i personal d’on vam celebrar la cerimònia), no es va perdre cap detall i les fotos que ens ha entregat són precioses. Només us podem dir que és 100% recomanable i repetiríem sens dubte.”

 

 

Marta & Carles – Ens vam sentir molt cómodes desde el principi!

“La nostra experiència amb el servei que ens va oferir va ser immillorable. També cal dir que anàvem molt perduts sobre què volíem, i s’agraeix molt la professionalitat a l’hora de guiar-nos i aconsellar-nos sobre el tema. Realment recordo una experiència inoblidable, ens vam sentir molt còmodes des del principi! El recomano 100%.”

 

 

 

Paula & Jep – Un gran fotògraf

“Un gran fotògraf. Busca la naturalitat i l’espontaneïtat en tot moment. És discret i sap com moure’s per trobar la imatge representativa d’un moment especial. El resultat és preciós i molt satisfactori.”

 

 

 
error: Content is protected !!