No hi ha rès que em faci més feliç que saber que els nuvis han quedat contents amb la meva feina! En aquest apartat podeu llegir les opinions d’algunes parelles a les que he tingut el plaer de realitzar el reportatge de casament.


Marta & Enric

“Fotos molt originals, naturals i ben trobades. Vam quedar molt satisfets de la feina i l’interès que va posar des del primer fins a l’últim moment. Va fer un gran treball, molt recomanable. Moltes gràcies.”

 

 

 

 

Anna & Eloi

“Vam tenir moltíssima sort de trobar Dqfoto i que en Yurian fos el nostre fotògraf de casament. Amb ell tot va ser molt fàcil. Li vam explicar què volíem per la nostra boda i es va adaptar perfectament a totes les nostres idees. És una persona molt amable i respectuosa amb tota la gent (convidats i personal d’on vam celebrar la cerimònia), no es va perdre cap detall i les fotos que ens ha entregat són precioses. Només us podem dir que és 100% recomanable i repetiríem sens dubte.”

 

 

Marta & Carles

“La nostra experiència amb el servei que ens va oferir va ser immillorable. També cal dir que anàvem molt perduts sobre què volíem, i s’agraeix molt la professionalitat a l’hora de guiar-nos i aconsellar-nos sobre el tema. Realment recordo una experiència inoblidable, ens vam sentir molt còmodes des del principi! El recomano 100%.”

 

 

 

Paula & Jep

“Un gran fotògraf. Busca la naturalitat i l’espontaneïtat en tot moment. És discret i sap com moure’s per trobar la imatge representativa d’un moment especial. El resultat és preciós i molt satisfactori.”

 

 

error: Content is protected !!