Boda Mas Can Ferrer

CASAMENT A MAS CAN FERRER

Casament memorable en ple parc natural del Montseny

El reportatge de casament de la Cristina i l’Ivan a Mas Can Ferrer va capturar un dia ple d’emocions i moments memorables. L’entorn idíl·lic de Mas Can Ferrer, situat al bell mig del parc natural del Montseny, i amb el Turó de l’Home de teló de fons, va proporcionar un escenari perfecte per a un dia tan especial.

La jornada va començar a Manlleu (Osona) on els nuvis estaven fent els preparatius a les seves respectives cases. Seguidament ens vam desplaçar a Arbúcies (Girona) per iniciar una emotiva cerimònia a l’aire lliure oficiada per en Sergi, el mestre de cerimònies de Nexus Wedding. Familiars i amics es van reunir per celebrar la unió de la parella que es va segellar d’una manera molt original, els anells van ser substituïts per tatuatges! Després de la cerimònia, els convidats van gaudir d´una recepció plena d´alegria i diversió, tot acompanyat dels deliciosos aperitius a càrrec del Catering Montserrat, que també es va ocupar del banquet.


Crec que les fotografies van capturar l´essència de la jornada, des dels moments íntims entre la parella fins a l´energia contagiosa dels molts moments d´eufòria i diversió que hi va haver. Les fotos retraten la felicitat i l’emoció compartida per tothom en un dia que va ser memorable.


Boda memorable en pleno parque natural del Montseny

El reportaje de boda de Cristina e Iván en Mas Can Ferrer capturó un día lleno de emociones y momentos memorables. El entorno idílico de Mas Can Ferrer, situado en pleno parque natural del Montseny, y con el Turó de l’Home de telón de fondo, proporcionó un escenario perfecto para un día tan especial.

La jornada empezó en Manlleu (Osona) donde los novios estaban haciendo los preparativos en sus respectivas casas. Seguidamente nos desplazamos a Arbúcies (Girona) para iniciar una emotiva ceremonia al aire libre oficiada por Sergi, el maestro de ceremonias de Nexus Wedding, donde familiares y amigos se reunieron para celebrar la unión de la pareja que se selló de una manera muy original, los anillos fueron sustituidos por tatuajes! Después de la ceremonia, los invitados disfrutaron de una recepción llena de alegría y diversión, todo acompañado de los deliciosos aperitivos a cargo del Catering Montserrat, que también se ocupó del banquete.

Creo que las fotografías capturaron la esencia de la jornada, desde los momentos íntimos entre la pareja hasta la energía contagiosa de los muchos momentos de euforia i diversión que hubo. Las fotos retratan la felicidad y la emoción compartida por todos en un día que fue memorable.

Càtering: Catering Montserrat Video: Alba Tudó Dj: Toni Fogueras Maquillaje: Sergio Chacón Vestido novia: Assumpte Nuvies Anillos (Tattoos): Duomo Tattoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!