Biennal d’art contemporani de Catalunya

Si visiteu la meva web personal podreu veure que apart de casaments i fotografía publicitaria també tinc una altra gran passió, la fotografia artística.
M’agrada tant la fotografia que en el temps lliure treballo en els meus projectes personals. M’agrada donar forma a aquelles petites ideas que em passen pel cap i que amb molta cura acabo materialitzant i a vegades inclús es convertint en un llibre o una exposició.
Amb el meu últim treball “Silent Rooms”, una interpretació abstracta de la llar, he estat seleccionat per formar part de la Biennal d’art contemporani de Catalunya. Si us acosteu al centre d’art Maristany de Sant Cugat del Vallès, fins el 6 de novembre, podreu gaudir d’ aquesta exposició que recull l’obra d’11 artistes joves catalans entre els que també hi sóc jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!