Albums

Tot i que el format digital ens permet guardar les fotografies en múltiples suports i fer-ne infinites copies en dvd’s o discs durs, jo recomano tenir les fotos en un suport físic. Hi ha moltes empreses dedicades a la creació d’àlbums online amb programes que funcionen d’una manera senzilla per a qualsevol usuari, per això algunes persones prefereixen que només els hi entregui un pen-drive amb totes les fotografies i editar-se ells mateixos l’àlbum.

Per els que volen rebre les imatges del casament impreses, ofereixo diferents opcions d’àlbums fets amb pàgines d’alta qualitat fotogràfica. Normalment treballo amb 2 mides diferents: l’àlbum clàssic (30×30 cm) i l’àlbum editorial (25×33 cm). Una de les principals diferencies entre l’àlbum clàssic i l’àlbum editorial és la quantitat de pàgines, mentres que l’àlbum clàssic permet aproximadament 50 pàgines, amb el nou àlbum editorial se’n poden posar unes 100.

Cada àlbum que faig és diferent, els maqueto jo personalment procurant que cada imatge destaqui per si mateixa i que la composició del conjunt expliqui de la millor forma el dia del vostre casament.

 

Àlbum Editorial:

album de boda

 

Àlbum Clàssic:

album de boda
Album de boda