INFO CASAMENT

Com a fotógraf del vostre casament la meva missió és que tingueu un record únic que perduri amb el pas dels anys. Somriures, abraçades, emocions, diversió… aquests són els moments que capturo amb la meva càmera. Per mi l’única manera de reviure un dia tant especial, és a través d’instants reals, per això intento evitar els posats i les fotografies forçades. M’agrada la bona fotografia i per això sempre vull tornar a casa amb el millor resultat, però perquè tot surti bé, necessitarem seguir unes pautes que us explico a continuació:
 
ABANS DEL CASAMENT:
Unes setmanes abans del dia del vostre casament és important trobar-nos perquè m’expliqueu com teniu planejats els horaris, si es faran alguns actes concrets i per veure la localització. D’aquesta manera també ens anem coneixent i agafant confiança abans del gran dia.

 
EL DIA DEL CASAMENT:
Normalment treballo sol però si la distància entre localitzacions és molt gran o si hi ha una quantitat de convidats molt nombrosa prefereixo treballar amb un ajudant.
 Amb el reportatge complet, estaré a la vostre disposició durant aproximadament 10 hores. Això inclou les fotografies a casa del nuvi, a casa de la nuvia, la cerimònia, els retrats de la parella, l’aperitiu, les fotos al restaurant i 1 hora de ball. Si només voleu les fotografies d’una part del casament també faig reportatges de mitja jornada (5 hores), aquest tipus de reportatges més reduïts normalment inclouen les fotografies de la cerimònia, els retrats de la parella i l’aperitiu.


 
L’ÀLBUM:
Els àlbums que faig inclouen 50 pàgines i unes 100 fotografies. Aproximadament 1 mes després del vostre enllaç us envio un email amb les pàgines del vostre àlbum maquetades per tal de que em confirmeu que tot està correcte. Tot i que jo trio les fotos de l’àlbum seguint uns criteris estètics i també intentant que tots els convidats hi surtin, entenc que per alguna raó o altre vulgueu fer alguns canvis. Per això no cobro res si les imatges a substituir no superen les 10, a partir de la 11ª substitució cada imatge tindrà un recarreg. Tant les fotografies de l’àlbum com la resta també us les entrego en un pen-drive.

album de boda
 
L’ENTREGA:
Si heu escollit el reportatge del dia complet rebreu un pen-drive amb un mínim 500 fotografies i una selecció d’aproximadament 100 imatges retocades, en el cas del reportatge de 5 hores el número de fotos entregades serà de mínim 200 + 50 de retocades. Totes les fotografies seran entregades a alta resolució i sense marques d’aigua. Les fotografies de grup seran incloses al pen peró no formeran part de la selecció d’imatges reproduïdes a l’àlbum a no ser que sigui una petició molt específica.
Crec que com més es disfruten les fotografies és en directe, sense pantalles, així que si heu escollit prescindir de l’àlbum, a part del pen-drive amb totes les imatges, també podeu rebre un pack que inclou 20 fotografies impreses sobre paper fine-art i entregades en una capsa de fusta perquè pugueu conservar un record del vostre casament en format físic.

_mg_4677

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar