Info

ABANS DEL CASAMENT:
Unes setmanes abans del dia del vostre casament és important trobar-nos perquè m’expliqueu com teniu planejats els horaris, si es faran alguns actes concrets i per veure la localització.

EL DIA DEL CASAMENT:
Normalment treballo sol però si la distància entre localitzacions és molt gran o si hi ha una quantitat de convidats molt nombrosa prefereixo treballar amb un ajudant.
El reportatge complet dura 9 hores i inclou les fotografies a casa del nuvi, a casa de la nuvi, la cerimònia, els retrats de la parella, l’aperitiu, les fotos al restaurant i 1 hora de ball. Si només voleu les fotografies d’una part del casament també faig reportatges de mitja jornada (4 hores), aquest tipus de reportatges més reduïts normalment inclouen les fotografies de la cerimònia, els retrats de la parella i l’aperitiu.

L’ÀLBUM:
Els àlbums que faig inclouen 50 pàgines i unes 100 fotografies. Aproximadament 1 mes després del vostre enllaç ús envio un email amb les pàgines del vostre àlbum maquetades per tal de que em confirmeu que tot està correcte. Tot i que jo trio les fotos de l’àlbum seguint uns criteris estètics i també intentant que tots els convidats hi surtin, entenc que per alguna raó o altre vulgueu fer alguns canvis. Per això no cobro res si les imatges a substituir no superen les 10, a partir de la 11ª substitució cada imatge tindrà un recarreg. Tant les fotografies de l’àlbum com la resta també ús les entrego en un dvd.

L’ENTREGA:
Si heu escollit el reportatge del dia complet rebreu un dvd amb un mínim 500 fotografies i una selecció d’aproximadament 100 imatges retocades, en el cas del reportatge de 4 hores el número de fotos entregades serà de mínim 200 + 50 de retocades. Totes les fotografies seran entregades a alta resolució i sense marques d’aigua. Les fotografies de grup seran incloses al dvd peró no formeràn part de la selecció d’imatges reproduïdes a l’àlbum a no ser que sigui una petició molt específica.