Català · Español · English

Blog

Blog - DQfoto - fotografia de casaments i fotografia comercial

M&E – Casament Rocker al Mas el Martí

Us deixo amb un resum de fotografies del casament que la Marta i l’Enric van celebrar al Mas el Martí, una masia ubicada al mig del parc natural del Montseny, un indret únic de la província de Girona. Amics, família, naturalesa i sobretot molt de rock&roll per celebrar un dia perfecte!

Fotografies del Celler Brugarol de Palamos

Aquesta setmana he tingut el plaer de fotografiar el celler de la finca Bell-Lloc de Palamós.
El celler que ha estat construït per l’estudi d’arquitectura d’olot RCR, és una autèntica obra d’art que integrada al seu entorn i que s’adapta a les vinyes a través de les seves formes i els seus colors. Del tot recomenable la visita al celler i a les instalacions de Brugarol. Sens dubte aquest és un lloc de visita obligatoria si es vol conèixer el patrimoni arquitectónic i gastronómic de les comarques de girona i de la costa brava.

UnionWep

CAT_

Desde aquest any 2017, soc membre de la prestigiosa web de fotògrafs de casaments UnionWep. És un honor poder formar part d’aquest colectiu que compte amb els fotògrafs de casaments més creatius de l’estat i d’europa.

ES_

Desde este año 2017, soy miembro de la prestigiosa web de fotógrafos de bodas UnionWep. Es un honor poder formar parte de este colectivo que cuenta con los fotógrafos de bodas más creativos del estado y de Europa.

EN_

Since the year 2017, I am member of the prestigious wedding photographers website UnionWep . It is an honor to be part of this collective that counts with the most creative wedding photographers from the Spanish state and Europe.

 

 

 

 

Guardar

Sessio de fotos per l’empresa Bussoga

Aquesta setmana hem estat realitzant les fotografies per els productes de Bussoga, una empresa de girona que es dedica al disseny de peces de ceràmica. Les seva especialitat són les rajoles, fetes de manera tradicional peró amb un grafisme molt surreal. Podeu veure algunes de les fotografies que hem fet aquí.

No deixeu de fer una ullada a la seva web: www.bussoga.com

 

fotografia_de_producte

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar